De winnaar van april is een klant van Pizza Talia

[31-05-2016]
"Het systeem werkt goed in mijn zaak"
Ook in de maand april viel er een winnaar uit de bus voor onze maandelijkse wedstrijd. Het was een klant van Pizza Talia in Vilvoorde die met de fantastische prijs, een helikopterdoop, ging lopen. Erik De Groef was erg onder de indruk dat hij een prijs gewonnen had:

“Ik stond te wachten bij Pizza Talia en zag de totem van Bepoint staan. Omdat er nog enkele mensen voor mij waren, heb ik deelgenomen aan de wedstrijd. Ik had nooit verwacht dat ik zoiets ging winnen. Toen ik de e-mail kreeg met de mededeling dat ik mocht bellen om mijn prijs in ontvangst te nemen, dacht ik eerst dat het weer een vals bericht was. Maar omdat ik zag dat het een Belgisch telefoonnummer was, heb ik toch eens geprobeerd. En inderdaad, ik kon mijn oren niet geloven toen ik hoorde dat ik de Helikopterdoop gewonnen had. Dat is echt een leuke prijs en een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Bij Pizza Talia zijn ze erg tevreden dat zij de prijs konden meegeven aan een klant van hen:

“Ik was echt heel blij dat het een klant van ons was die de prijs van april gewonnen heeft. Het systeem werkt goed in mijn zaak, maar ik was echt verschoten dat iemand van bij ons gekozen werd, aangezien ik vaak werk met leveringen en er minder klanten in de zaak komen. Dat maakt het toch nog specialer”, aldus André van Pizza Talia.