"De campagnes van Bepoint zijn echt een verbetering voor mijn communicatie"

[04-08-2016]
Claudine Verschueren - Relaxcentrum-Lo

Droomt u ervan om bij u thuis een echt kuuroord op te richten met een prachtig zwembad, een relaxerende sauna of andere wellness faciliteiten? Breng dan een bezoekje aan Relaxcentrum-Lo, een mooie zaak die uitgebaat wordt door Claudine Verschueren.

Claudine doet er alles aan om haar klanten het beste aan te kunnen bieden en kijkt dan ook naar de details. Het was die drijfveer die haar twee jaar geleden aanzette om met Bepoint samen te werken. Toen ze over ons concept hoorde, vond ze het meteen een interessant gegeven om haar klanten te informeren en haar klantenbestand uit te breiden.


Claudine aan het werk


We laten Claudine zelf aan het woord, die graag haar ervaring over de samenwerking met Bepoint wilt delen:

“ Voor ik over jullie diensten hoorde, had ik niets dat leek op een systeem om mijn klanten en hun gegevens te bundelen. Ook had ik geen specifieke campagnes die gericht waren naar hen. Informatie over bijvoorbeeld verlofperiodes, opendeurdagen en promoties tijdens de eindejaarsperiode verstuurde ik per post naar mijn klanten of verdeelde ik via een flyer. Nu kan dat snel en gemakkelijk dankzij de nieuwsbrieven die jullie voor mij opmaken.

De campagnes van Bepoint zijn echt een verbetering voor mijn communicatie en het team werkt professioneel, snel en correct. De totem vind ik zelf erg mooi en handig, maar mijn klanten zijn niet altijd op de hoogte van de mooie prijzen die maandelijks te winnen zijn.

Ja, jullie concept is echt een interessante oplossing om mijn klanten efficiënt te bereiken”.

Ontdek hier een voorbeeld van een campagne die Claudine naar haar klanten kan sturen dankzij Bepoint: